kerje tyme

kerje tyme
ggggggg

Wednesday, 24 July 2013

xdop rejeki... sob3

semalm 24 julai 2013... result pjj for ijazah sarjana muda kluar... huk3... dukacita anda tidak berjaya..... wuwaaaaaa...longgar rasa lutut2 ni... sedihnyerrrr...... tuhan je yg tau...  smpai skrg ni, perasaan kecewa tu x hilang lg.... huwaaaa....nak nanges sgt2,,,tp kuatkan jela ati ni..kol org ined , yg angkat tepon tu pon pelik n macam x caya je nape aku x dapat...last skali org tu mintak maaf tanda simpati la kot... huk3.... rasa mcm ade duri dalam paru2 ni...nak bernafas rasa sakit... mula2 tau result tu, mmg duk menung... xleh nak fikir..wat benda smua x kena... sedihhhh sgttttt..mujur pagi tu aku hepi... sbb dpt wet raya.. baru pose 2 mggu da dpt wet raya 5o hengget..eh,2 mggu ke? mcm x ckup jer.... ngeeee... mekacih bebanyak ;)

dgn kije kat opis x siap lg..jawatan misi,tp kena wat kije kerani, akauntan smua,,,eii, nyampah tol tgok nombor.. sakit je mata ni... isu claim OT lg... tanya org ni,org ni soh tanya org ni..org ni soh tanya org ni plak..10 org tanya last2 balik ke org yg mula2 aku tanya..kita ni punya la tggu dekat sejam kat opis die..balik2 dorang jawab sambil lewa jer... mujur x menitik air mata depan2 dorang ni td..lau x makruh x pasal2... geram3... da la kite ni tgh sedih..tambah nak hadap dgn perangai manusia2 ni lg..eiiiii...

berita kat tv mlm td lak pasal Bn mng n bonus 500... humm..malas nak komen yg ni...

eiiiii..... perasaan yg sgt x best skrg ni.... punya nak ilangkan tension, smlm balik keje p tesco beli donut 6 ketul...see, i beli benda yg slama ni i x suke.. mmg kepelikan perangai seseorang yg frust... huk3.. pastu otw nak balik tu ternampak pusat latihan Apple... waaaa..that's my old dream... nak amek kelas jahitan..dulu dah daftar dah nak blajar menjahit kat KL..tp masa x mengizinkan..keje plak pindah randah jer... mmg x leh nak komited... skrg ni, since i x dpt smbung degree, why not kite cube benda lain kan.. gagal dapat sesuatu yg kite nak bukan bermakna tertutup terus peluang ut kite teruskan hidup kita... dunia ni luas... banyak lg pilihan kita boleh buat,,, i advice to myself supaya x rigid kan sgt pemikiran sendri...kalau kite bagi had kat hidup kite, nt kite sempitkan kehidupan kita sndri... make it big... yes!!! kata2 semngat dari diri sndri.... huhuuu..dekat2 nak raya ni.. jangan ngada2 nak sedih ye nadia...keep smile okay!!!! 

2 comments:

  1. Good girl. Pandai motivasikan diri sendiri.

    ReplyDelete
  2. huhuuu.. tp dalam ati maseh ade kekecewaan lg yan..hehehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...