kerje tyme

kerje tyme
ggggggg

Monday, 29 July 2013

haihhhhhh

ajal maut smua kat tangan tuhan kan... fuhhh.. x terkata... ni bukan kali pertama.. maut menanti depan mata... bila2 fikir2 mmg besarnya kuasa Allah.. kalau Allah nak kata benda tu jadi, mmg jadi.. tp umur aku panjang lg kot.. serius x perasan ade kereta time tuh.. aku plak dengan selamba melintaskan kereta aku... tetibe je dgr bunyi brek yang kuat giler n kereta laju giler nak langgar kereta aku.. dah senja2... mata aku ni mane la nampak sngt... dalam hati ni 2 benda je,, first, mungkin hidup aku cukup stakat ni je... ajal da menghampiri.. second, kereta aku hancur n badan aku patah riuk..... aku cuma bole stopkan keta aku je time tu, mcm serah diri utk dilanggar... tetibe kereta laju td stop dgn jarak x smpai 1 cm dari kereta aku...  perasaan masa tu...tuhan je yg tahu...lega takot...smua ade... aku x tau nak watpe.. pastu dgar2 driver n org2 dlm keta yg da nak langgar keta kau tu sumpah seranah.... fuhh... mujur budak2 muda..mcm2 budak2 habes SPM cmtu la... patot la bawak laju giler.. komfem2 keta bapak diorang...  magrib2 bawak lg keta laju2... haihhh...aku tetap nak salahkan org lain gak,,,padahal salah sndri tu... huuiihhh..kalau la eksiden smlm, nyawa sndri 1 hal, 2 org lg anak2 dara org dlm keta aku tu??? maunye menggelepar nak jawab kat family dorang klau jadi ape2... fuhhhh... syukur Alhamdulillah.... kitorang selamat.... pasni cancel n hold dulu beli jam,mesin jahit smua... utamakan cermin mata baru... powerku udah bertambah lg..huk3...

1 comment:

  1. done follow sini no. 74
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...