kerje tyme

kerje tyme
ggggggg

Saturday, 27 August 2011

nak beraye sakan tp xde mase nak shoping sakan...huhuhu :p

sesi penyerahan wet ayer..1st year bg wet ayer ni...sgt sronok prasaan ini..ehehehe...
yer...ag bape ari jer lg nak rayer..ak xder beli ape pon lg...tp dah hasut mak dah..raye taon ni tema mesti kaler ijau..stelah beberape taun gagal memujuk..ahaha,,,,baju raye mmg x beli kat kedai lgsung..bizi sungguh taun ni..tp nekad jgk nk raye puas2..sbb taun lepas mmg xdpt cuti raye lgsung..sebulan raye,sebulan la ak keje..ngekngok nyer bos...grrrrr....tp taun ni ak pon wat keje freelance je kan..so raye mmg ak dah kauwtim sama client ak..ehehe...service stop slame smggu utk raye...erm,tp 2 la,bju raye xde lg ni...tub2 cik nor offer, nak x kebaye,die beli lebih sbb kalau beli bnyak dpt murah..beli kat gm klang..mmg murah tmpat 2..cik nor plak taw ak ni giler ijao,so die pon belikan ijao,,huhu...mmg suke,sbb really2 like green like crazy..kalo bleh sume nak ijao...kreta je sengaje kalerkan oren sbb ramai ckp org india je suke kalerkan kete kaler ijau ni..huish, xmaw aku..huhu..tetibe citer sal kete plak yer...berbalik ke crite asal..kdg2 kalu abes service awal xtaw nak g mane...umah soleha la tmpat ak menempek,kaco die tido..ehehe...pas2 soleha plak mintak tlong jualkan jubah die sbb x laku 1 pon,,huhu,,ase sian plak kat die,,amek 2 la..belikan 1 utk adek adiah pmr die 9a..agieypown chantek jubah 2..ehehe....herm,,dah 2 dah baju raye dpt tnpe susah pyah g sesak2 kat kedai...pas2 tringat plak blan 3 dulu,mase still keje dgn x compeny,ade beli baju krung murah giler kat mlaker central..n semestinyer colour hijau lorrr...huhu...ni nak tkar topik cket...i dont know why i'm really2 obses to green..smpaikan kdg2 tgok lelaki brbaju ijau pon bleh bikin ati guek cair.my heart melting when c guys with green shirt.ahaks....sgt ensem lelaki dgn baju ijau kot.n xramai kot lelaki nak pkai t shirt or baju kaler ijau ni..nak ngurat sy x susah...cukup dgn pkai baju hijau..eh?ade ke org nak ngurat sayer?  .huhuhu :) :p  waaaaaaaaaahhhh dah lari topik jauh sgt ni...ehehe...tp sgt puas ati sbb raye taun ni 1 family pakat kaler ijau..balek2 umah pon suprise sbb kaler dinding ruang tamu udah brtukar ijau...ihihi...cuker3...walaupon ati ni runsing memikirkan cmne nak trus terang kat anak nenek,tp raye mesti diteruskan..huhuhu..yg penting raye taon ni sgt3 heppi...:)
raye prtama b4 gerak ke pontian at umah baru cik munah
 posing depan umah b4 brangkat...eheheh

 raye pon kne bace ujang jgk..kat rumah nyayi pontian nih :)



 along ni dah besar2 pon nak wet raye lg... :)



tp yg syoknyer walaupon dah keje still apat wet ayer lagi..dpt la dlm 150 g2..syukur2... :)


1 comment:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...