kerje tyme

kerje tyme
ggggggg

Wednesday, 17 August 2011

aduh...sori kak x sengaje terpelok suami akak.....

yg penting senyum k....
arini buke kat umah dgn smue ahli rmah..huhu..abes je solat maghrib,dgn penuh semangatnye aku mengajak ayis ngan aji p giant.
tujuan utame : saje2..coci mate..pas2 nak melawat kedai buku kat giant(ade something very attractive kat c2)..
mule2 skali destinasi ktorng kdai hari2,,,sebab nak carikan baju raye untuk auni n kemal...
next, p tgok tudung2 n shawl tepi giant..wah...rambang mate den...pas2 setelkan broadband barulah masok giant...cam bese round2 smbil coci mate..then tertarik la kat sejenis alat sonaman nih..puas belek nak pusing la p kat aji n ayis..BUKKK!!..dgn x sngajenye sayer terpeluk sorng mamat yg x diketahui statusnye.pale ni betol2 kt bawah kpale die..yg nampak time 2 cume badan die n sorang fomfuan pkai jubah..dalam ati ak mase 2 fomfuan ni msti mak die..adush, malunye..tp nape rase cam ade renungan pnuh jeles je kat aku nih..dgn x mintak maapnye aku pon blah meninggalkan mereka berdue terpinge2(agaknye la..bukan tgok muke dorng pon kan)...then aku lupekan kejadiaan td..pas2,tgah duk tgok aji pilih perfume,DUP,DUP,DUP,jantungku berdegup koncang..kelibat jubah fomfuan td menerjah ke arah mateku..halamakaih, fomfuan yg pkai jubah td mude rupenye...msti bini mamat td..yela..mmg dorng jalan berdue je.gaye cam baru kawen...malunyer..mase 2 ak tgok couple 2 same2 pndang kat ak..ak ape lg, wat2 x nampak n xtaw pape.. bini die mase 2 bkan men lg rapat jalan dgn laki die..takot kne pelok lg dgn ak kot..huhuhu...sori la kak..bkan sy sngaje td..pasni jge suami elok2 ye...jgn riso, sbb sy bkan jenis yg berminat kat suami org...lgpon ati sy x lekat kat suami akk, sbb dah lekat kat tempat len..huhuhu..nun d kdai buku sne...kedai buku..i'm coming...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...