kerje tyme

kerje tyme
ggggggg

Tuesday, 29 May 2012

kursus komfuter okay.....

27hb May 2012 smpai 30hb May 2012  name aku naik utk kursus komfuter... benda2 yg di ajar actly bnyak gak yg dah taw..ade jugak yg x taw..hehehhe. lg 1 g untuk tambah jam latihan...heheee
yg kursus 28hb n 29hb sebenarnyer name x tersenarai pon...
tp sebab bosan kije sorang2 kat klinik n klinik xde karen, i pon join la kursus wat blog nih... heheee
dpt gak la mbnyak manfaat... blajr benda baru....
pastu best la makan free 3 kali sehari... dpt gula2 free lg...hehehheh.....

ANTARA HASIL YG AKU DAPAT :
Poster  pertama yg berjaya dihasilkan... :p





ni plak bunting... org terer je akan pasan kesilapan kat buntng ni..hehhehe



banner hasil suntingan graphic designer terterer :p

















sekurang-kurangnye dpt la gak blajar benda baru kan....menambahkan ilmu di dada,,,heheh
hari ni plak sempat update blog sbb tgah masuk kelas buat blog...  org lain baru nak blajar... aku update blog yg sedia ade jela...hehehheh.....

Wednesday, 2 May 2012

List Barang Wajib Perempuan

Seperti yg semua kaum perempuan tahu,  x sah rasenyer kalu sorang perempuan ni xde barang2 kat bawah ni:
  1. barang kemas lengkap : rantai leher, gelang tangan, cincin, subang ang gelang kaki
  2. jam tangan
  3. handbag (lg baik kalu yg berjenama)
  4. kasut (bergantung pade minat, ade yg tumit tinggi ade yg bese2 je janji comey)
  5. barangan make up dari hujung kaki smpai hujung rambut (biasenye lebih dari 10 jenis)
  6. baju n tudung (ofkos la kan utk tutop orat..cheee)
  7. beg duit @ purse
  8. gadjet2.tp besenyer pmpuan ckop ade 1 ensetm,1 lptop, 1 kamera
  9. erm... yg lain pk sndri la...gagagga :p
mekup2 salu stanby dlm beg
beg tangan sgt penting utk isi barang2 wajib laen...:p
fuhh..ni kalau dapt...hahahha

Tp bagi aku,,,xdela wajib sgt... sbb dalam bnyak2 senarai barang kat atas aku cume ade 10% je kot...
ni senarai barang yang aku ade :

*barang kemas => rantai leher (setelah dipujuk rayu oleh akk yg jual rantai 2...kalu x x pernah terniat pon nak beli
                              => subang @anting2... aku dah kasi kat anak buah aku pasai aku rimah dgn bende kecik kat telinge aku ni....hahhaha
* handbag...beli kat pasar malm...2 pon pasal ade org bising stail aku x macam org dah keje..cettt

* kasut...ak lebih selesa pakai sliper cap asadi...ringan n mudah di bawa ke mane sajew..kuakuakua. selain 2 aku ade kasot sport, futsal, hiking n kasot itam unipom kije...

*make up aku ade pencuci muke, moisturizer, bedak n lips balm je... cap garnier paling aku suke

*gadjet? enset samsung berharge rm68 n nokia rm100... 2 pon aku salu lupe letak kt mane....pas2 kene marah sbb x reti angkat bile org kol...lerrrrr
* jam tangan n purse mmg ak x reti gune...ade gak beli..tp x taw skrg kat mane... beli skali seumur hidup kot...haah
erm...akak2 ak cakap camni kat aku..ko ni nampak je gaye cam ayu net...tp sbernarnyer..langsung hampreh...huiks...sampai ati akk ak ckp cm2 kan... nak wat camne...
dah aku selesa dgn gaye idop aku skrg,,, tp lg 1 barang wajib yg aku rase sgt penting adelah kereta @ transport yg membolehkan aku menjengkit @ kulu kilir kemane saje ak nak g...heheheheh
berjalan mmg hobi no.1 ak...sbb 2 cpt hafal jaln..hueh3 @ pantai bukit keluang besut

berderak at pantai melawi...

pantai cahaya bulan pulak...wiwiwiiw :p

p/s: kat atas citer sal barang pmpuan..gambau bwah pasai pantai plop..lari topik sungguh :p
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...