kerje tyme

kerje tyme
ggggggg

Tuesday, 29 May 2012

kursus komfuter okay.....

27hb May 2012 smpai 30hb May 2012  name aku naik utk kursus komfuter... benda2 yg di ajar actly bnyak gak yg dah taw..ade jugak yg x taw..hehehhe. lg 1 g untuk tambah jam latihan...heheee
yg kursus 28hb n 29hb sebenarnyer name x tersenarai pon...
tp sebab bosan kije sorang2 kat klinik n klinik xde karen, i pon join la kursus wat blog nih... heheee
dpt gak la mbnyak manfaat... blajr benda baru....
pastu best la makan free 3 kali sehari... dpt gula2 free lg...hehehheh.....

ANTARA HASIL YG AKU DAPAT :
Poster  pertama yg berjaya dihasilkan... :p





ni plak bunting... org terer je akan pasan kesilapan kat buntng ni..hehhehe



banner hasil suntingan graphic designer terterer :p

















sekurang-kurangnye dpt la gak blajar benda baru kan....menambahkan ilmu di dada,,,heheh
hari ni plak sempat update blog sbb tgah masuk kelas buat blog...  org lain baru nak blajar... aku update blog yg sedia ade jela...hehehheh.....

4 comments:

  1. erm.. blogger hebat xpayah blaja dah buat blog... org yg xhebat mcm sy je kena blajar lagi huhuhu

    ReplyDelete
  2. hek eleh... hahaha.... padahal die masuk kelas bukan blajar... tp mengajar...huhuhu

    ReplyDelete
  3. pergh. babak terer budak ni buat poster segala bagai.
    v(^_^)v

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...