kerje tyme

kerje tyme
ggggggg

Sunday, 8 July 2012

Kene Marah.... Huk3....


time lunch hour aritu,temankanlah sorang akak officemate ni nak cari durian sbb die nak wat pengat bg kat mak mertua die... mmg sungguh2 la cari...smpai x care ke bende lain dah..cari kat pasar, kat kedai buah.. xde langsung..siap rebut2 dgn tuan kedai lg... 
n finally...jumpe gak kat kedai jual sayur...huuuhuu... 2pon jam dah tepat kul 2... kelam kabut kitorang balik....


sampai2 klinik, tgok2 sorang lg akak ni muke masam semacam jer....aik? nape dgn die ni...
tibe2.... time tgh nak solat.... "nadia,,,ade bace msg x? kak M soh beli nasi ayam?"
hoh? xde la kak B... enfon sy tertinggal dalam kete...dari pagi lg.... 
aduii.... upernyer, beliau majuk sbb msg n kol x berjawab... tgah lapor bebeno nak kirim nasi.... 
ayoyo..... huhuhuhu... jadinyer, sampai ke balik muke die masam jer... gerun nak tegur....huhuhu


pastu...kul 3.30 gegas2 dgn kak S nak g Jelawat...sambil2 antar Kak S balik umah die sambil2 g jumpe mak  abah akak adik kat bachok nun... Dorang mai kelate sat..


sampai je bachok.... "Netttt...... nape kol x angkat? abah kol, mok (mak kepade kawan akk) kol bnyak kali taww...  
Adeiii... ni dah kenape ni? smue org nak marah aku ni?  
tp salah sape? salah sape ek??? pikir2 sndri la....huhuhu


mggu depan nyer... masuk keje cam biasa, akak 2 pon dah x marah lg.... tp die ckp camni "lain kali kalau x reti pakai enfon, tohok je dalam tong sampah....
toksea pakai gak, bg kat ore jah....
sing...sing.... ase berdesing jer telinger ni....huah3

terime jela.... apelah naseb... kene marah sokmo...


tp ni bukan episod pertama, 
dah banyak kali dah kene...huhuhu


antara ayat yg aku igt


abah: nape ler x diangkat telefon nyer? org kol bukan main susah nak angkat
my sis@ ain mardia :net, xreti gune enfon x payah pakai la...wat sakit ati org jer...
cik epa@ housemate : nadia2..x gune ade 2 3 biji enset kalau x taw care nak gune n letak sepah2... 
kawan2 skolah n uitm n tmpat keje : nadia, sebenarnyer nadia gune bape bnyak no ni? nape susah sgt nak dpt contact eh?


hukhukhuk.....sorry la... bukan sengaje xnak angkat.... sy ni nyanyuk cket... salu lupe letak kat mane... ermm
 pasni, nak gantung enfon kat leher la.. biar x lupe n senang nak capai... x kene marah lg.... huhuhu
ni lah die insan yg majuk n marah dgn sy selame setengah hari :p

ni pulak yg suke marah sbb x angkat n jawab kol n msg die....welkk...wat muke suci plak die :P
tp sy x kesah pon kene marah dgn dorang... sbb dorang marah tuu... tandenyer sayang kan....
huhuhu...pasan plak... :p

yg ni guek setuju banget....hohoohohoh :p

4 comments:

  1. Haha! Tapi aku memang tak care dgn handset sebab memang tiada siapa yang cari pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.... jgn gitu yan,,,, nt jd cam aku,,, bile org len x balas msg n jawab kol baru kite taw betape perit nyer rase itu,,,huhuhuhuhu :P

      Delete
  2. ko nk tau x, ko mcm akak ak yg 2nd, org kol, msj memg sush bnor nk angkt, nk reply...da mcm yb, bz beno agknya sush nk angkt fon...

    ReplyDelete
  3. hahahaaaa....yeke? geng ak la 2....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...